canlı casino siteleri istanbul evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat
DOLAR 34,2976 0.02%
EURO 36,9997 -0.1%
ALTIN 3.009,39-0,65
BITCOIN 23212780.79991%
Aydın
18°

AÇIK

13:00

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

ADÜ Didim Sosyal tesisleri yerli ve yabancı konuklarını ağırlıyor

ADÜ Didim Sosyal tesisleri yerli ve yabancı konuklarını ağırlıyor

ABONE OL
9 Temmuz 2024 18:17
ADÜ Didim Sosyal tesisleri yerli ve yabancı konuklarını ağırlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ADÜ Didim Meslek Yüksekokulu içerisinde yer alan ADÜ Didim Sosyal Tesisleri yerli ve yabancı misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

2024 yaz sezonunu turizm beldelerinde tüm hızıyla devam ederken sıcak havadan bunalan yerli ve yabacı turistler ile tatilciler soluğu deniz kenarında alıyor. Didim’de bulunan ADÜ Didim Sosyal tesisleri de yerli ve yabancı misafirlerini ağırlıyor. 17 Haziran tarihinden itibaren 56 adet apart ile hizmet vermeye başlayan ADÜ Didim Sosyal Tesislerinde plaj, yüzme havuzu ve kafeterya hizmeti ile müşterilerini ağırlıyor.

ADÜ Didim Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Dr. M. Nimet Çavuş, tesislerin artık yabancı misafirler ve özelikle İngilizler tarafından da tercih edilmeye başladığını söyleyerek, Didimlileri ile ilçeye gelen yazlıkçıları da tesislerin imkanlarından faydalanmaya davet etti.

Tesis İşletme Müdürü Nihat Ergun da Didim’deki sosyal tesislerde en iyi hizmeti sunmaya çalıştıklarını ifade ederek, sıcak yaz aylarında denizin ve havuzun tadını çıkarmak isteyenleri tesislerine beklediklerini kaydetti.
 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.