canlı casino siteleri istanbul evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat
DOLAR 34,2959 0.01%
EURO 37,0372 0.05%
ALTIN 3.026,59-0,03
BITCOIN 23134860.01072%
Aydın
21°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Didim Atatürk Stadı, 3. Lig’e göre hazırlanıyor

Didim Atatürk Stadı, 3. Lig’e göre hazırlanıyor

ABONE OL
27 Ağustos 2024 10:06
Didim Atatürk Stadı, 3. Lig’e göre hazırlanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim Atatürk stadının tamiratı yapılacak olan kısımlar ve eksik bölümler için yeni sezon öncesinde çalışmalar başlatıldı.

Didim İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesindeki Didim Atatürk stadında sezon öncesinde çalışmalar başlatıldı. Bu sezon 3. Ligde yer alan Efeler09 SK’nın adının 10 Numara Sportif Faaliyetler Didim SK olarak değiştirilmesi noktasında atılan adımlar ve Kulüp Başkanı Mahmut Gözüaçık’ın maçları Didim’de oynayacaklarını açıklamasının ardından statta da hummalı çalışma başlatıldı. 10 Numara Sportif Didim SK’nın Didim’in takımı olarak 3.ligde mücadele etmesi kesinleşirken statta ise profesyonel maçlara göre dizayn edilmesi için ilk adımlar atıldı.

Stat içerisinde İhsan Hamarat tribünü yenilenirken, seyirci girişlerine turnikeler konuldu. Misafir tribünü için portatif tribün yerleştirilmesi düşünülürken, soyunma odaları da genişletilecek. Protokol , Engelli ve basın tribünü için de çalışmalar başlatılırken, saha zemini ve diğer kısımlar içinde çalışmalar hızla gerçekleştiriliyor. 7 Eylül’de oynanacak ligin ilk maçına kadar Didim Atatürk stadının hazır hale getirilmesi hedefleniyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.