canlı casino siteleri istanbul evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat
DOLAR 34,2977 0.52%
EURO 37,2413 0.48%
ALTIN 2.988,101,15
BITCOIN 23264611.41101%
Aydın
13°

AÇIK

16:07

İKİNDİYE KALAN SÜRE

DİGİAD Başkanı Mustafa Teke, Melisa Kılıç ile evlendi

DİGİAD Başkanı Mustafa Teke, Melisa Kılıç ile evlendi

ABONE OL
11 Ağustos 2024 20:27
DİGİAD Başkanı Mustafa Teke, Melisa Kılıç ile evlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim Genç İş İnsanları Derneği (DİGİAD) Başkanı Mustafa Teke, Melisa Kılıç ile hayatını birleştirerek bekarlığa veda etti. Fahime ve Ali Teke’nin oğlu Mustafa ile Tülay ve Erdoğan Kılıç’ın kızı Melisa, Didim’deki özel bir düğün salonunda düzenlenen görkemli bir törenle evlendi.

Düğüne siyaset ve iş dünyasından pek çok önemli isim katıldı. Eski Didim Kaymakamı ve Foça Kaymakamı Mehmet Türköz, Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, Didim Garnizon Komutanı Albay Ali Saçan, Didim Ticaret Odası Başkanı Hilmi Erbaş, Didim Ziraat Odası Başkanı Hilmi Yıldırım, AK Parti Didim İlçe Başkanı Sabahattin Akkuş, bazı CHP ve AK Parti belediye meclis üyeleri, DİGİAD üyeleri, STK temsilcileri ile Teke ve Kılıç ailelerinin yakınları düğünde hazır bulundu.

NİKAHI BAŞKAN GENÇAY KIYDI

1000’in üzerinde davetlinin katıldığı düğünde konuklara çeşitli yemekler ve aperatifler ikram edildi. Nikah töreninde çiftin nikahını Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay kıydı. Nikahın ardından Mustafa ve Melisa Teke çifti, davetlilerin alkışları eşliğinde ilk danslarını gerçekleştirdi. Gece boyunca halaylar çekildi, oyunlar oynandı ve davetliler genç çifti mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.