canlı casino siteleri istanbul evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat
DOLAR 34,2908 0.01%
EURO 37,0351 0.04%
ALTIN 3.024,95-0,08
BITCOIN 23194810.3107%
Aydın
21°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Başkan Gözüaçık: “Türkiye’de bir sandalyesi dahi olmayan tek kulüptür Efeler 09 FK”

Başkan Gözüaçık: “Türkiye’de bir sandalyesi dahi olmayan tek kulüptür Efeler 09 FK”

ABONE OL
6 Ağustos 2024 05:33
Başkan Gözüaçık: “Türkiye’de bir sandalyesi dahi olmayan tek kulüptür Efeler 09 FK”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TFF 3. Lig takımlarından Efeler 09 FK Başkanı Mahut Gözüaçık, Aydın’ın ilçeleri ile birlikte spor ruhunu kaybetmiş bir il olarak görüldüğünü belirtti.

TFF 3.Lig 2. Grup’ta mücadelede edecek olan Efeler 09′ FK’nın başkanı Mahmut Gözüaçık, Efeler 09 kulübünün içinde bulunduğu durumla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Son olarak bir başka Ege temsilcisi Turgutluspor’un şirketleşmesi çalışmalarına öncülük eden, önümüzdeki süreçte bu kulüpte de söz sahibi olması beklenen Başkan Gözüaçık, Aydın’da ilgisizlik nedeniyle Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etme hakkı olmasına rağmen, bu lige katılamayacağı şeklinde yapılan sosyal medya yorumlarına yanıt verdi.

Özellikle de Sökespor’a sahip çıkması Sökespor’un kapanamaması için kendisine yapılan çağrıya yanıt veren Gözüaçık, Aydın’da sporun çok arka planlara itildiğini ifade ederek, şunları söyledi:
“Efeler 09 Spor Kulübümüzü Aydın’da tutmak için gecemi gündüzüme katıyorum, fakat duyarlı 3-5 gazeteci ve güzel spor insanlarının dışında Aydın’ın merkez takımı Efeler’i hatırlayan olmadı. Ülkemizde antrenman sahası, lojmanı, stadı, store’su ve tek bir sandalyesi dahi olmayan tek kulüptür Efelerspor. Bu nedenle kulübü daha sağlıklı şartlarda yarıştırmak için Didim’e taşımak istedim. Maalesef Aydın’da bürokratların yalnız bıraktığı gibi Didim’in de kurumlarının gram desteği yok. Aydın ili ve ilçeleri spor ruhunu kaybetmiş. Ülkemizde profesyonel takımlara en çok sporcu yetiştiren biri olarak Turgutlu benim için ve Türk sporu için lokomotif olacak konum, pozisyon ve tesis imkanlarına sahiptir. Herkes şapkasını önüne koyup düşünmelidir. Rabbim Türk sporuna destek yapan yöneticileri görmeyi nasip etsin, engel olan değil. sevgi ve saygılarımla.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.