canlı casino siteleri istanbul evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat
DOLAR 34,2903 0.5%
EURO 37,1987 0.36%
ALTIN 2.979,790,87
BITCOIN 23270811.15126%
Aydın
13°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Didim CHP’den aşure ikramı

Didim CHP’den aşure ikramı

ABONE OL
29 Temmuz 2024 19:07
Didim CHP’den aşure ikramı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Didim İlçe Örgütü, Muharrem ayı dolayısıyla ilçe binası önünde aşure ikramında bulundu.

İlçe binası önünde dağıtılan aşure dağıtımına CHP İlçe Başkanı Aşkın Atlı, Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, Belediye Başkan yardımcısı Aydan Aşık Turgut, CHP Kadın Kolları Başkanı Gülcan Doğan, CHP Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Çulha, belediye meclis üyeleri, partililer, bazı STK ve siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Aşure dağıtımı öncesi konuşma yapan CHP İlçe Başkanı Aşkın Atlı, geleneksel aşure ikramını paylaşmak için bir araya geldiklerini ifade ederek, birlik mesajı verdi.

Konuşma yapan Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, “Sevgili canlar hepimiz hoş geldiniz. Aşurenin içinde bulunan tüm malzemeler kendi değerini, kendi tadını kaybetmeden nasıl bir araya gelerek size çok güzel bir lezzet sunuyorsa biz de Didim’de aynı lezzeti sunuyoruz. 81 ilden gelen tüm vatandaşlarımızla bir aradayız. Birlikte çok güzel işler de yapacağız. Birlikte yaşıyoruz. Aşuremiz hepimize mübarek olsun.” dedi.

Aşure, CHP Didim Kadın Kolları tarafından hazırlanarak, pişirildi. Belediye Başkanı Gençay, İlçe Başkanı Atlı ve kadın kolları üyesi olan kadınlar tarafından aşure dağıtımı yapılırken, partililerde etkinliğe ilgi gösterdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.