canlı casino siteleri istanbul evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat
DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18469870.75424%
Aydın
30°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Didim Taşburun Balıkçı Barınağı, film çekimlerinin mekanı oldu

Didim Taşburun Balıkçı Barınağı, film çekimlerinin mekanı oldu

ABONE OL
25 Temmuz 2024 11:08
Didim Taşburun Balıkçı Barınağı, film çekimlerinin mekanı oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim’de çekimleri süren Aşk Sokakta filmi tüm hızıyla devam ediyor. İlçenin dört bir yanında çekilen filmde Didim Taşburun Balıkçı Barınağına da yer verildi.

Haziran ayı itibariyle Didim’in otogarında başlayan ve şehrin birçok noktasında süren “Aşk Sokakta” filminin başrollerinde Burcu Kıratlı, Hasan Denizyaran ve Adin Külçe yer alıyor. Hasan Doğan’ın yönettiği filmde ana karakter olan İdil’in evleneceği gün, hayal kırıklığı yaşaması ve bu hikayeye Rüzgar’ında dahil olmasının hikayesini anlatıyor.

Film içerisinde yeni oyuncuların yanı sıra yan rollerde de usta oyuncular yer alıyor. Usta isimlerin arasında Cem Cücenoğlu, Selahattin Taşdöğen, Binnur Şerbetçioğlu ve Yüksel Ünal isimler yer alırken, Didim Tarım ve Orman Müdürü Alamettin Hatipoğlu’da Cem Cücenoğlu ile bir karede bulundu. Didimli vatandaşların oldukça ilgisini çeken filmin vizyon günü ise heyecanla bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.