canlı casino siteleri istanbul evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat
DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18469870.75424%
Aydın
30°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Aydın’daki oda başkanlarından TESK ve TŞOF’a ziyaret

Aydın’daki oda başkanlarından TESK ve TŞOF’a ziyaret

ABONE OL
25 Temmuz 2024 19:22
Aydın’daki oda başkanlarından TESK ve TŞOF’a ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın’daki şoförler odaları başkanları, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin (AYESOB) önderliğinde Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Mehmet Yiğiner’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Oda Başkanları, Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken’e de ziyarette bulunarak, şoför esnafının sorunlarını görüştü.

Ziyarete, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) Başkanı Muhammet Ali Künkcü, AYESOB Başkan Vekilleri Uğur Anbarlı ve Hüdai Tosun, Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç, Aydın Kamyoncular Odası Başkanı Adnan Girgin, Bozdoğan Şoförler Odası Başkanı Erdal Konya, Buharkent Şoförler Odası Başkanı İbrahim Emere, Çine Şoförler Odası Başkanı Ahmet Sert, Didim Şoförler Odası Başkanı Barış Şam, Germencik Şoförler Odası Başkanı Hayrettin Türemen, İncirliova Şoförler Odası Başkanı Eyüp Salık, Karacasu Şoförler Odası Başkanı Mustafa Gülgen, Koçarlı Şoförler Odası Başkanı Ali Köse, Köşk Şoförler Odası Başkanı Halil Bilgen, Kuşadası Şoförler Odası Başkanı Hüsnü Öten, Kuyucak Şoförler Odası Başkan Vekili Ziya Özsan, Nazilli Şoförler Odası Başkanı Seyfi Çalışkan, Ortaklar Şoförler Odası Başkanı Eşref Adalı, Ortaklar Şoförler Odası Başkan Vekili Fatih Ercan, Söke Şoförler Odası Başkanı Refik Karataş, Sultanhisar Esnaf ve Şoförler Odası Başkanı Mehmet Öncel ve Yenipazar Şoförler Odası Başkanı Ferdi Bozkurt katıldı. Ankara’da ilk olarak Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Mehmet Yiğiner’i ziyaret eden oda başkanları, ardından Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken’e ziyarette bulundu.

“HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİMİZİ İLETTİK”

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) Başkanı Muhammet Ali Künkcü, “Birliğimizce gerekli planlamaları yaparak Aydın’daki şoförler odaları başkanlarımızla birlikte Ankara’ya geldik. Ankara’da TŞOF Genel Başkanlığına seçilen Mehmet Yiğiner’i ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Ziyarette esnafımızın sorunlarını görüşerek, karşılıklı istişare ile ulaşım sektörünün mağduriyetlerini de dile getirdik. Kıymetli başkanıma ilgisinden dolayı teşekkür ediyor, görevinde başarılar diliyorum. Ayrıca TESK Genel Başkanımız Bendevi Palandöken’i de ziyaret ederek, sorunlarımız ve taleplerimizi genel başkanımıza da ilettik” dedi.

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

TŞOF Başkanı Mehmet Yiğiner, yorucu bir maratonun ardından seçimleri kazandıklarını vurgulayarak, “Telefonumuz 24 saat açık. Her zaman, her daim şoför esnafımızın hizmetindeyiz. Allah’ın izniyle Türkiye’nin her köşesine hizmet için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu. TESK Başkanı Bendevi Palandöken de yaptığı açıklamada, “Şoför esnafımızın sıkıntılarını istişare ederek Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nde birlik başkanlarının da temsil edilmesi şeklinde değişikliğe gidilmesi konusunu görüşerek, bu konuda çalışmalar yapılması için fikir alışverişinde bulunduk. Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Muhammet Ali Künkcü nezdinde ziyarette bulunan tüm oda başkanlarımıza nazik ziyaretleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

“ESNAFIMIZIN SORUNLARINI DA GÖRÜŞTÜK”

Ziyarete katılan Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Barış Şam da yaptığı açıklamada, “Birliğimizce düzenlenen organizasyonla Ankara’ya geldik. Ankara’da Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanlığına seçilen Mehmet Yiğiner başkanımızı makamında ziyaret ederek, başarılar diledik ve hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Ayrıca TESK Başkanımız Sayın Bendevi Palandöken’i ziyaret ederek şoför esnafımızın sorunlarını görüştük. Sıcak karşılamaları ve misafirperverlikleri için Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Başkanımız Sayın Bendevi Palandöken ile Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanımız Sayın Mehmet Yiğiner’e çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.