canlı casino siteleri istanbul evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat
DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18479110.8554%
Aydın
30°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Rus Sosyal Medya Fenomeni, Söke-Milas yolundaki kazada hayatını kaybetti

Rus Sosyal Medya Fenomeni, Söke-Milas yolundaki kazada hayatını kaybetti

ABONE OL
23 Temmuz 2024 20:30
Rus Sosyal Medya Fenomeni, Söke-Milas yolundaki kazada hayatını kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Motosikletiyle dünyayı gezen Rus YouTuber ve moto Vlogger Tatyana Ivanovna Ozolina, Muğla’da hayatını kaybetti.

Muğla’nın Milas ilçesinde aynı yöne giden iki motosikletin çarpıştığı kazada, dünya turuna çıkan Rus sosyal medya fenomeni Tatiana Ozolina (38), hayatını kaybetti, diğer sürücü Onur Obuk (29) ağır yaralandı. Kaza, dün saat 17:30 sıralarında Söke-Milas karayolunda meydana geldi. Söke’den Milas yönüne giden Onur Obuk yönetimindeki 01 ATM 970 plakalı motosiklet, Rus sosyal medya fenomeni Tatyana Ivanovna Ozolina’nın kullandığı 4898 AM 55 plakalı motosiklete arkadan çarptı. Savrulan motosikletler bariyere çarptı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Ozolina’nın yaşamını yitirdiği belirlendi. Ağır yaralanan Onur Obuk ise Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Obuk’un sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Tatyana Ozolina’nın cansız bedeni otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Bir süre önce dünya turu yapmak için yola çıkan Ozolina’nın bu kapsamda Türkiye’ye geldiği belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

SEVENLERİ ÜZGÜN

Tatyana Ivanovna Ozolina, Rusya’nın en popüler motosiklet vlog kanallarından birinin sahibiydi. TikTok’ta 5 milyon, YouTube’da 2 milyon ve Instagram’da 1 milyon takipçisi bulunan Ozolina, motosiklet tutkusunu ve maceralarını geniş bir kitleyle paylaşıyordu. Türkiye turu sırasında geçirdiği kaza, takipçileri ve sevenleri arasında büyük bir üzüntü yarattı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.