canlı casino siteleri istanbul evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat
DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18469870.75424%
Aydın
30°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Kuşadası’nda şezlong ücreti alanlara ceza yağdı

Kuşadası’nda şezlong ücreti alanlara ceza yağdı

ABONE OL
22 Temmuz 2024 20:37
Kuşadası’nda şezlong ücreti alanlara ceza yağdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kuşadası Kaymakamlığı ve Kuşadası Belediyesi arasında 20 Mayıs tarihinde imzalanan protokol ile Kuşadası sınırları içerisindeki 401 bin 499 metrekarelik alandaki plajlarda şezlong ve şemsiyeler halkın ücretsiz kullanımına sunuldu.

Protokolün ardından, plajlarda halka ücretli şezlong ve şemsiye satışı yapan işletmeleri tespit etmek ve vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için Zabıta ekipleri belirli aralıklarla denetimler gerçekleştiriyor. 21 Temmuz tarihinde Karaova Mahallesi sahilinde yapılan denetimlerde, bir işletmenin halka şezlong ve şemsiye satışı yaptığı tespit edildi.
3621 sayılı kıyı kanunu ve Kuşadası Belediyesi’nin zabıta idari yaptırım yönetmeliği madde 22/41’e istinaden işletme sahibine ceza uygulandı. Aynı zamanda kullanımda olmayan şezlonglar ekipler tarafından toplandı. Vatandaşların haklarını korumak ve herhangi bir mağduriyet yaşamamalarını sağlamak için zabıta ekiplerinin denetimleri aralıksız devam edecek. Belediye yetkilileri, halka ücretsiz olarak sunulan hizmetlerin kesintisiz devam etmesi için gerekli tüm önlemlerin alınacağını belirtti.

Kuşadası sakinleri, belediyenin bu hizmetinden oldukça memnun. Plajlarda artık ücret ödemeden şezlong ve şemsiye kullanabilmenin rahatlığını yaşayan vatandaşlar, bu hizmetin diğer sahil bölgelerine de örnek olmasını temenni ediyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.