canlı casino siteleri istanbul evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat
DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18479110.8554%
Aydın
30°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Didimli genç muhtar, mahallenin sorunlarını yakından takip ediyor

Didimli genç muhtar, mahallenin sorunlarını yakından takip ediyor

ABONE OL
22 Temmuz 2024 20:59
Didimli genç muhtar, mahallenin sorunlarını yakından takip ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim’e bağlı Akyeniköy mahallesinin genç muhtarı Ahmet Akyol, kurumların desteğiyle mahalle sakinlerinin sorunlarını çözüyor. Muhtar Akyol, mahalle sınırları içerisindeki Kırık içi mevkiinde şebekesi olmayan ailelere su ihtiyacına öncelik olurken, olası yangınlara karşı da bir adet arasöz mahallede görevlendirildi.

Didim’e bağlı Akyeniköy mahallesinde Muhtar Ahmet Akyol, mahallenin sorunları noktasında çalışmalarını sürdürüyor. Genç mahalle muhtarı Akyol, Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay ile görüşmeleri neticesinde Kırık içi mevkiinde yer alan ve şebeke suyu olmayan ailelere, belediye desteğiyle içme suyu verilmesini sağladı. Muhtar Akyol, bu evlerin mahalleden uzakta zeytinliklerin içerisinde yer aldığını kaydederek, sıcak yaz günlerinde su ihtiyacının karşılanması sebebiyle Belediye Başkanı Hatice Gençay’a teşekkür etti.

Muhtar Akyol, Aydın Orman İşletme Müdürlüğüyle yaptıkları görüşmeler neticesinde mahalle sınırlarında gerçekleşebilecek olası yangınlara karşı da bir arasöz istediklerini ve aracın mahallede göreve hazır olduğunu kaydederek, emeği geçenlere de teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.