canlı casino siteleri istanbul evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat
DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18469870.75424%
Aydın
30°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Hem denizden, hem de karadan ulaşılan Akvaryum gibi bir koy..

Hem denizden, hem de karadan ulaşılan Akvaryum gibi bir koy..

ABONE OL
21 Temmuz 2024 22:46
Hem denizden, hem de karadan ulaşılan Akvaryum gibi bir koy..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bodrum’a gelenlerin hayran kaldığı, tertemiz denizi ile adeta bir akvaryumdaymış hissine kapılacağınız harika, dingin bir denize sahip Akvaryum Koyuna hem karadan hem de denizden ulaşabiliyorsunuz.

Bodrum, Muhteşem bir güzelliğe sahip denizi ve masmavi akvaryuma benzeyen koyları ile dikkat çekiyor. Bodrum’da tur teknelerinin en uğrak mekanlarından biri olan Akvaryum koyu, yaz aylarında özel ve tur tekneleriyle dolup taşıyor. Bodrum’a tatile gelen yerli ve yabancı turistlerin genellikle tekne turuyla ziyaret ettiği Akvaryum Koyu, rengi, manzarası ve akvaryuma benzerliğiyle kendine hayran bırakıyor. Burayı özel kılan denizin içerisinin cam gibi gözükmesi ve halk tarafından Akvaryuma benzetilmesi. Koyun ismi de buradan geliyor. Suyun dinginliğinden dolayı dalış meraklılarının da sık sık dalış için ziyaret ettiği Akvaryum koyunun derinliklerinde kalbiniz hızlı hızlı çarpacak. Akvaryum Koyu’nda dalış yaparak, buradaki deniz canlılarını görmek isteyen yerli ve yabancı dalgıç, dingin bir suya sahip olmasından dolayı burayı tercih ediyor.

AKVARYUM KOYUNA NASIL GİDİLİR?

Akvaryum koyuna gitmek için öncelikle Bodrum’un Bitez Mahallesi’ne gelmeniz gerekir. Bodrum ile Bitez arası yaklaşık 7 kilometre. Bitez Marina’ya geldikten sonra hemen yanında bulunan otoparka aracınızı park edebilirsiniz. Marina iskelesinin sonuna doğru yürüyün. Yolun sonunda sizi demir bir kapı karşılayacak. Bu kapıdan geçtikten sonra 2 kilometrelik dar ama bir o kadar huzur veren patika yolda bulunan kırmızı beyaz işaretleri takip ederek, irili ufaklı 3 tane koyu geçtikten sonra Akvaryum’a ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda Akvaryum koyuna her gün Bodrum ve Bitez’den kalkan tekne turlarıyla da gelmeniz mümkün.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.