Didim’de saatler süren elektrik ve su kesintisi

Türkiye’nin ve Aydın'ın önemli turizm merkezlerinden Didim’de ilçe nüfusunun artması ile birlikte elektrik ve su kullanılamaz hale geldi. İlçede yaşanan elektrik ve su kesintileri, halkın tepkisini çekti.

Didim'de son zamanlarda meydana gelen elektrik kesintileri, vatandaşları rahatsız ederken, ilçede birçok mahallede yaşanan kesitiler ilçe halkının tepkisini çekti. Günün her saatinde elektrik kesintileriyle karşı karşıya kalan ilçe halkı, elektriğin yanı sıra su kesintisi de yaşıyor. Sık sık yaşanan elektrik kesintilerinden dolayı elektronik eşyalarının bozulmasından endişe eden vatandaşlar, sıcak yaz günlerinde yaşanan kesintilerden dolayı sosyal medyada tepkilerini dile getirdi.

AYDEM'den açıklama

Elektrik dağıtım şirketi AYDEM tarafından yapılan açıklamada, "Bölgenize yaklaşık olarak saat 19:00'da enerji verilecektir. Teknik ekiplerimiz, var gücü ile çalışmalarına devam etmektedir" dedi.

ASKİ topu AYDEM'e attı

Bugün Didim’de birçok mahallede yaşanan ve saatler süren elektrik kesintisinin ardından su kesintisi de yaşandı. Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ), anlık olarak gelişen elektrik kesintisi sebebiyle Didim’in birçok mahallesinde akşam saatlerine kadar su verilemeyeceğini duyurdu. ASKİ tarafından yapılan açıklamada, "AYDEM Elektrik A.Ş. enerji nakil hattı arızası nedeniyle enerji kesintisi uygulandığından, bugün 12.00-21.00 saatleri arasında Didim'de Cumhuriyet, Efeler, Yenimahalle ve Hisar Mahallelerine su verilemeyecektir. Tüm vatandaşlarımıza önemle duyurulur" denildi.

Benzer Videolar