canlı casino siteleri istanbul evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat
DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18514991.01929%
Aydın
30°

AÇIK

13:14

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Fahri Hemşeriden DTO’ya ziyaret

Fahri Hemşeriden DTO’ya ziyaret

ABONE OL
20 Temmuz 2024 22:56
Fahri Hemşeriden DTO’ya ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim’in Fahri Hemşerisi unvanına sahip Hüseyin Baraner, Didim Ticaret Odası’na (DTO) ziyarette bulundu.

Didim’in bu günlere gelmesinde adım adım yardımı olan ve sonucunda şehrin Fahri Hemşerisi unvanını alan Turizmci Hüseyin Baraner, Didim Ticaret Odası yönetimi ile bir araya geldi. Ziyarette Didim Ticaret Odası Meclis Üyesi Hikmet Atilla ile Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş, Başkan Yardımcısı Ebubekir Apaydın, Yönetim Kurulu Üyeleri Celal Gümüş ve Serhat Cengiz yer aldı. Geçmişten günümüze ülke ekonomisinin değerlendirilmesi yapılırken, ülkede uygulanan politikalar ile alınan tedbirler ve sonuçları da görüşüldü. 

“DTO İLE 7 KEZ TURİZM YATIRIM ZİRVESİ YAPTIK”

Baraner, Didim Ticaret Odası ile 7 kez Turizm Yatırım Zirvesi gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, “Aşırı rant ve aşırı büyüme sonunda fakirleşme getiriyor.” dedi ve hiçbir destinasyonun sırf ev satarak zenginleşmediği, müreffeh hale gelmediğinin altını çizdi. Baraner, bugün gelinen noktada ekonomik potansiyeli ve getirisi düşünülerek fırsatların değerlendirildiğini ama böyle giderse hızla geçen yılların sonunda Didim’in yıpranacağını vurguladı. Didim’in kendi içinde vizyoner bir proje geliştiremediğini belirten Baraner, yerel dinamiklerin zayıf kaldığını dile getirerek, Türkiye’de turizm hareketliliğinin ilk ortaya çıktığı yıllarda hızlı büyümüş ama kontrolsüz yapılaşma ile potansiyelini kaybetmiş yerlerden örnekler gösterdi.

Ziyaret sonunda Başkan Erbaş Baraner’e Didim Ticaret Odası’nın basımını üstlendiği “Yoran Didim’in Kayıp Köyü” kitabını hediye etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.