canlı casino siteleri istanbul evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat
DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18479110.8554%
Aydın
30°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Barışköy Kahvaltı evi hizmete açıldı

Barışköy Kahvaltı evi hizmete açıldı

ABONE OL
16 Temmuz 2024 20:05
Barışköy Kahvaltı evi hizmete açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim Akköy Mahallesi’nde Didim Belediyesi’ne ait atıl durumda bulunan alan, restore edilerek, kahvaltı evi olarak düzenlendi. İlçeye kazandırılan atıl alanın yeni ismi ise Barışköy Kahvaltı evi oldu.

Didim Akköy Mahallesi üreticisinin kurduğu pazar alanı ile Akköy Tıbbi Aromatik Bitkiler ve Süs Bitkileri Fidanlığı’nın yanında bulunan ve Didim Belediyesi’ne ait atıl durumda ki alan ilçeye kazandırıldı.

Bakımsız bir şekilde görüntü kirliliğine neden olan alanda belediye tarafından gerçekleştirilen bakım çalışmaları sonucunda, alan kahvaltı evi olarak vatandaşın hizmetine açıldı.

Yeşillik bir alan oluşturulan işletme, seyahat sırasında dinlenmek ya da haftasonu ailecek bir araya gelmek için uygun bir ortama sahip.

13 Temmuz Cumartesi günü Lavanta Festivali ile beraber kapılarını misafirlerine açan işletmede gözleme tarzı ürünlerin yanı sıra soğuk meşrubatlar da satışta olacak. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.