canlı casino siteleri istanbul evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat
DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18482641.01478%
Aydın
30°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Aydın Sağlık İl Müdürü, Fevzipaşa sakinlerinin sağlık ocağı talebini yerinde inceledi

Aydın Sağlık İl Müdürü, Fevzipaşa sakinlerinin sağlık ocağı talebini yerinde inceledi

ABONE OL
10 Temmuz 2024 13:43
Aydın Sağlık İl Müdürü, Fevzipaşa sakinlerinin sağlık ocağı talebini yerinde inceledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir dizi incelemeler de bulunmak üzere beraberindeki heyet ile Didim’e gelen Aydın Sağlık İl Müdürü Dr. Eser Șenkol ve beraberinde Halk Sağlığı Daire Başkanı Uzman Doktor Engin Tetik ve heyettekiler Fevzipaşa mahalle Muhtarlığını ziyaret etti.

Ziyarette, bir süre önce sağlık ocağı yapımı için girişimde bulunan Fevzipaşa mahallesi muhtar Ali Osman Çolak konu hakkında bilgilendirme yaparak imar planında güncel olan sağlık ocağı olarak ayrılan parseli yerinde incelemelerde bulundu. Çolak, Aydın Sağlık İl Müdürü’nden sağlık ocağı talebine yineledi.
Muhtar Çolak “Komşumuz Denizköy mahallemizde de sağlık ocağı yok. Buraya yapılacak Sağlık ocağından birlikte faydalanabiliriz. Fevzipaşa mahallemiz Akbük ve Didim ile aynı mesafede ikisinin orta noktası konumundayız. Mahallemizde otuz dokuz site, beş otel, üniversite yerleşkesi bulunuyor. Tatil sezonunda yoğunluktan dolayı trafik kazaları yaşanıyor , denizde boğulmalar vuku buluyor. Acil ilk yardımın gelmesi bu yoğun zamanda on beş yirmi dakikaya buluyor. Bu yüzden sağlık ocagi ve 112 acil ilk yardım konuslandırılmalı.” dedi.

Muhtarın taleplerini dinleyen Aydın Sağlık İl Müdürü Eser Șenkol, “Daha önce talebini aldık. Şu an talebine karşılık buradayız. Biliyorsun tasarruf tedbirleri kapsamındayiz. Nasıl ne yapabiliriz araştırma yapmak gerekiyor. Konuya yakından hakimim. Buraya sağlık ocagi değilde Sağlık evi ve acil 112 noktası olabilir” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.