canlı casino siteleri istanbul evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat
DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18428040.73572%
Aydın
30°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Didim’de Jandarma ve Vatandaşlar El Ele: Doğadaki atık camlar toplandı

Didim’de Jandarma ve Vatandaşlar El Ele: Doğadaki atık camlar toplandı

ABONE OL
7 Temmuz 2024 16:12
Didim’de Jandarma ve Vatandaşlar El Ele: Doğadaki atık camlar toplandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın’ın Didim ilçesinde jandarma ekipleri, atık camların mercek görevi gördüğüne dikkat çekerek, vatandaşlarla birlikte doğadaki atık camları topladı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı, Didim İlçe Jandarma Komutanlığı, Jandarma Asayiş Komando Timleri ve Orman Genel Müdürlüğü personeli, Didim ilçesi Akbük Mahallesi’nde farkındalık etkinliği gerçekleştirdi. “Camlar Canımızı Yakmasın” mottosuyla düzenlenen etkinlikte, mercek görevi görüp orman yangınlarına sebep olabilecek cam atıklar ile doğayı kirleten diğer insan kaynaklı atıklar toplandı.

Cam Atıkların Tehlikesi

Etkinlikte, yol kontrol noktasında Orman Genel Müdürlüğü personeli ile birlikte cam atıklar ve sigara izmaritlerinin orman yangın riski oluşturduğu konusunda bilgilendirme yapıldı. Orman yangınlarına karşı dikkat edilmesi gereken hususlarla ilgili “Her Şey Elimizde” mottosuyla el broşürleri dağıtıldı.

Toplumun Bilinçlenmesi

Jandarma ve vatandaşlar, el birliği ile doğayı koruma bilincini artırmak ve orman yangınlarına karşı farkındalık oluşturmak amacıyla doğadaki atıkları toplarken, bu tür etkinliklerin devam edeceği vurgulandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.